Optimist's Edge

Vi flyttar! Vår nya sida med faktabaserad optimism hittar du på warpnews.se

☀️ Ge Sverige mer framtidstro - bli volontär i Warp

Vi vill att fler människor får större framtidstro. Warp Institute är en stiftelse vars verksamhet drivs tack vare ideella insatser. Du får gärna bli volontär och hjälpa oss sprida faktabaserad optimism.

☀️ Ge Sverige mer framtidstro - bli volontär i Warp

Syftet med Warp Institute är att göra människor med optimistiska till framtiden, vilket vi tror leder till att fler vill vara med och påverka den.

Vi sysslar med faktabaserade optimism. Det innebär att vi är optimister för att vi ser på fakta och att det mesta i världen blir bättre. Inte allt, inte hela tiden, det vore magi, som Steven Pinker säger - men överlag blir det bättre.

Framförallt vet vi att med demokrati och yttrandefrihet, vetenskap och en öppen ekonomi så kan vi skapa en ännu bättre framtid.

Vi kan både skapa nya möjligheter och lösa problem, och vi har mer makt än någonsin tidigare att göra det.

Ett problem vi tänker hjälpa till att lösa är övervikten av negativa nyheter i media.

Därför har vi skapat Warp News som producerar och sprider faktabaserade optimistiska nyheter.

Det kommer ge människor en mer balanserad syn på världens utveckling, och eftersom fakta visar på stora framsteg kommer deras framtidstro att öka.

Warp drivs av ideella krafter och om du vill vara med och hjälpa oss göra Sverige (och världen) bättre, så är du varmt välkommen att höra av dig.

Framförallt finns behov av fler skribenter, både på svenska och engelska. Men det finns mycket annat att göra också, till exempel arrangera events.

Du kommer bli publicerad på Warp News hemsida (nästan 30 000 läsare i januari), i vår Warp News podcast, i vår Facebookgrupp och på vår Facebooksida (totalt över 10 000 personer) och spridas till vårt community på över 15 000 personer.

Mejla mathias.sundin@warpinstitute.com och magnus.aschan@warpinstitute.com och presentera dig.

Warp Institute är en ideell stiftelse med säte i Stockholm och North Carolina, USA. Vi är nu över 15 000 personer i mer än 70 länder och ökar snabbt (46% tillväxt i januari, 2020.)

💙 STÖTTA WARP NEWS – BLI MEDLEM IDAG

När du blir medlem får du full tillgång till alla våra artiklar och stöttar Warp News arbete med att sprida faktabaserad optimism över hela världen.

Du har loggat in på Warp News
Bra! Gör klart resten av processen för full tillgång till Warp News
Välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Ditt konto är aktivt och du har full tillgång till allt innehåll.
Ditt konto är uppdaterat.
Uppdateringen misslyckades.