VÄr webbplats anvÀnder sig av cookies för att förbÀttra anvÀndarupplevelsen. Du kan bestÀmma till vilken omfattning cookies Àr tillÄtna genom instÀllningarna i din webblÀsare. Vi förutsÀtter att du godkÀnner att cookies anvÀnds om din webblÀsare Àr instÀlld att tillÄta dem.

En cookie Àr en liten textfil som sparas pÄ din enhet nÀr du besöker en webbplats. Cookies anvÀnds vanligtvis för att ge besökaren en bÀttre upplevelse av webbplatsen samt tillgÄng till olika funktioner. Informationen i en cookie kan ocksÄ anvÀndas att följa en anvÀndares surfande pÄ webbplatser som anvÀnder samma kaka. Cookies anvÀnds pÄ de flesta webbplatser och Àr inget som Àr skadligt för din dator.

Mer information om cookies, och hur du kan hantera, stÀnga av eller ta bort dem, finns pÄ www.minacookies.se, www.cookielagen.se och www.pts.se.

VĂ„ra cookies

För att göra anvÀndarupplevelsen bÀttre sparas cookies som exempelvis gör att du inte behöver se en informationspopup flera gÄnger. Dessa cookies innehÄller ingen personlig information och sparas endast i din webblÀsare.

Tredjepartscookies

Google Analytics

AnvÀnds för att kunna se antal besök och hur besökarna anvÀnder vÄr webbplats. Det sparas ingen personlig information och vi kan sÄledes aldrig koppla ihop information som sparats till en specifik person.

Facebooks Pixel

AnvÀnds för att vi ska kunna nÄ tidigare besökare vid annonsering pÄ Facebook. Vilken data som samlas in och hur Facebook anvÀnder datan gÄr att stÀlla i dina profilinstÀllningarna pÄ Facebook.

Personuppgiftspolicy

Vi vill med denna integritetspolicy visa hur vi sÀkerstÀller att dina personuppgifter behandlas i enlighet med den svenska personuppgiftslagstiftningen.
Denna integritetspolicy gÀller för bÄde privat- och företagskunder.

  • NĂ€r sparar vi personuppgifter?
    Vi sparar personuppgifter nÀr du anvÀnder vÄr hemsida, kontaktar oss, handlar eller skapar ett konto.
  • Vilka uppgifter sparar vi?
    NĂ€r du handlar hos oss, som att tekna medlemskap, eller skapar ett konto sparar vi personuppgifter, som namn, kontaktuppgifter och IP-adress.
  • Hur lĂ€nge lagras uppgifterna?
    Vi lagrar dina uppgifter sÄ lÀnge det behövs för att fullfölja vÄra Ätaganden mot dig som konsument eller samarbetspartner.
  • Vad gör vi med uppgifterna?
    Vi lagrar dina personuppgifter huvudsakligen för att genomföra och hantera köp och ditt medlemskap. Uppgifterna kan Àven anvÀndas för marknadsföring eller undersökningar. Genom att genomföra ett köp eller skapa ett konto samtycker du Àven till att vi skickar information till dig, via e-post, sms eller pÄ annat sÀtt. Utöver ovan kan vi komma att samköra och analysera för att kunna ge dig personlig information och erbjudanden.
  • Vem fĂ„r vi lĂ€mna ut uppgifterna till?
    Vi lÀmnar ut uppgifter till samarbetspartners för att genomföra betalningar och leveranser samt för att kunna ge personlig information och erbjudanden.
    Personuppgifter kan ocksÄ komma att lÀmnas ut om det Àr nödvÀndigt för att följa gÀllande lagkrav eller krav frÄn myndigheter.

Personuppgiftsansvarig

För att kontakta oss angÄende de personuppgifter vi lagrar kan du kontakta oss pÄ följande sÀtt: