Jag Ă€gnade maj 2020 Ă„t att skriva en bok. Ända sedan jag startade podcasten Heja Framtiden 2017/2018 har jag vetat att det fanns en bok nĂ„gonstans och vĂ€ntade i skuggorna. Men jag visste inte att det skulle bli en pandemi som verkligen framkallade den.

I podden har jag intervjuat nÀstan 200 personer frÄn alla möjliga hÄll och kanter. I boken Vad hÀnder nu med framtiden? gÄr jag tillbaka till 20 av de mest spÀnnande intervjuobjekten för att fÄ deras syn pÄ Sverige efter corona.

HÀr kan du förbestÀlla boken med 5 procent rabatt!

Men boken handlar inte bara om vad de tror kommer hĂ€nda, utan Ă€ven om vart vi vill. DĂ€rför ryms det ocksĂ„ en hel del visioner mellan pĂ€rmarna. Vi pratar om framtidens ekonomi, klimat, teknologi, e-handel, existentiella risker, utbildning och sjukvĂ„rd, men exponerar ocksĂ„ de system som krisen blottlĂ€gger – ojĂ€mstĂ€lldhet, övervakning, polarisering och rasism – för att dĂ€rmed kunna börja om, utveckla, nyansera och förbĂ€ttra.

Följande personer intervjuas i boken: Fredrik Wikholm, Siduri Poli, Johan Kuylenstierna, Gabriella Overödder, Arash Gilan, Hannes Sapiens Sjöblad, Viktoria Saxby, Johan Norberg, Dr Mouna Esmaeilzadeh, Göran Adlén, Marie Gidlund, Alexander Bard, Jannie Jeppesen, Barakat Ghebrehawariat, Carin Ism, Rodrigo Pozo Graviz, Tomas Björkman, Anna FellÀnder, Ashkan Fardost och Micael Dahlen.

Förordet Àr skrivet av poeten Bob Hansson.

BestÀll innan 30 juni för att fÄ boken till rabatterat pris.