Blockchain

Vi flyttar! VÄr nya sida med faktabaserad optimism hittar du pÄ warpnews.se

đŸ€ VĂ€rldens första blockkedjetransaktion med flera signaturer i rymden

I en milstolpsprestation för blockkedje-ekosystemet frÀmjar transaktionen visionen om att skapa en decentraliserad satellitkonstellation för fintech-applikationer och affÀrstransaktioner.

đŸ€ VĂ€rldens första blockkedjetransaktion med flera signaturer i rymden

I ett pressmeddelande som utfÀrdats av SpaceChain UK Limited har det meddelats att den första framgÄngsrika blockkedjetransaktionen med flera signaturer i rymden har skett.

FrÄn pressmeddelandet markerar detta att man nÄr en betydande milstolpe som stöds av European Space Agency Space Solutions som en kickstartaktivitet.

Transaktionen utfördes av SpaceChain-grundare och CTO Jeff Garzik, och transaktionskvittot har gjorts tillgÀngligt för allmÀnheten.

"Att genomföra multisignaturtransaktionen i rymden fÄngar vÄra stÀndiga anstrÀngningar för att bygga ut ett blockkedje-baserat satellitnÀtverk med öppen kÀllkod som Àr sÀkert och oförÀnderligt", sÀger Jeff Garzik, SpaceChain-grundare och CTO. "SpaceChain syftar till att vara den unika leverantören av lösningar för integration av blockkedjor och rymd. NÀr vi fortsÀtter att identifiera fler anvÀndningsfall för blockkedje-baserade satellitnÀt i rymden, hoppas vi kunna föra blockkedjor till allmÀnheten."
Bild frÄn: SpaceChain UK

💙 STÖTTA WARP NEWS – BLI MEDLEM IDAG

NÀr du blir medlem fÄr du full tillgÄng till alla vÄra artiklar och stöttar Warp News arbete med att sprida faktabaserad optimism över hela vÀrlden.

​
Du har loggat in pÄ Warp News
Bra! Gör klart resten av processen för full tillgÄng till Warp News
VÀlkommen tillbaka! Du Àr nu inloggad.
Ditt konto Àr aktivt och du har full tillgÄng till allt innehÄll.
Ditt konto Àr uppdaterat.
Uppdateringen misslyckades.