Warp News Show

Vi flyttar! VÄr nya sida med faktabaserad optimism hittar du pÄ warpnews.se

đŸ“ș Warp News Show: Northvolt och batterirevolutionen

Diskussion med Jan-Erik Berggren, författare till boken Batterirevolutionen - Northvolt och den nya svenska bilindustrin. Northvolt med f.d. Teslachefen Peter Carlsson i spetsen Àr ett av Sveriges största industriprojekt nÄgonsin.

đŸ“ș Warp News Show: Northvolt och batterirevolutionen

Skeptikerna har stÄtt i rad sedan Peter Carlsson kom hem till Sverige efter att i flera Är ha jobbat nÀra Elon Musk som ansvarig för logistik hos Tesla, och presenterade planer pÄ ett jÀttelik batterifabrik.

I Warp News Show den 19 augusti ska vi prata med motorjournalisten Jan-Erik Berggren som skrivit boken Batterirevolutionen - Northvolt och den nya svenska bilindustrin.

Northvolt Àr ett av Sveriges största industriprojekt nÄgonsin.

Den första fabriken byggs nu i SkellefteÄ och kommer att bli Europas största. Den andra fabriken kommer att hamna i Tyskland. En tredje fabrik planeras, men det Àr inte bestÀmt var den kommer hamna. Det kan bli Sverige igen, sÀger Carlsson.

Skeptikerna har som sagt stÄtt i rad, men gÄng pÄ gÄng har Northvolt och Carlsson levererat. MÄngmiljardfinansering, fabriksbygge enligt tidtabell, mÄngmiljardorders pÄ batterier. Senast en order pÄ 20 miljarder kronor frÄn BMW.


Warp News Show - live-show med fokus pÄ framtid och möjligheter

Warp News Show Àr vÄr nya live-show dÀr vi fokuserar pÄ möjligheter, inte problem. Vi pratar med mÀnniskorna som för vÀrlden framÄt.

Du hittar programmet för augusti och september hÀr och vi kommer löpande uppdatera den sidan med fler shower senare under hösten.

Prenumerera pÄ vÄr YouTube-kanal sÄ missar du inga shower. DÀr gÄr de ocksÄ att se i efterhand.


Missa inte premiÀren med Jan-Erik Berggren om Northvolt

19 augusti klockan 19.00 pÄ YouTube. GÄr Àven att se i efterhand pÄ samma stÀlle.

AnmÀl dig hÀr för att fÄ en pÄminnelse innan live-sÀndningen.

Om du Àr premium supporter, WIP, kan du delta i en off the record Q&A med Jan-Erik Berggren efter live-sÀndningen klockan 20.00.

Bli WIP för att fÄ en inbjudan. Första mÄnaden Àr gratis.

💙 STÖTTA WARP NEWS – BLI MEDLEM IDAG

NÀr du blir medlem fÄr du full tillgÄng till alla vÄra artiklar och stöttar Warp News arbete med att sprida faktabaserad optimism över hela vÀrlden.

​
Du har loggat in pÄ Warp News
Bra! Gör klart resten av processen för full tillgÄng till Warp News
VÀlkommen tillbaka! Du Àr nu inloggad.
Ditt konto Àr aktivt och du har full tillgÄng till allt innehÄll.
Ditt konto Àr uppdaterat.
Uppdateringen misslyckades.